• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Webdesign

Pagini web realizate pe Platforma WordPress

Viitorul site-urilor complet funcţionale, cu un sistem de blog integrat şi construit în CMS (Content Management System), este un site creat pe platforma WordPress. Paginile WordPress sunt instrumente puternice de marketing online care ajuta la formarea Dvs. ca expert în industria dumneavoastră. Capacităţile de a folosi WordPress ca un web site sunt nelimitate. Blue Design înţelege potenţialul considerabil pe care WordPress  îl are asupra impactului site-ului firmei Dvs. şi în acest sens vă recomandăm un site WordPress proiectat peste limita celorlalte.

 

De ce să folosiţi WordPress ca soluţia CMS?

WordPress este extrem de uşor de utilizat şi oricine poate învăța cu ușurință cum să utilizeze WordPress-ul. Utilizatorul poate modifica cu ușurință pagina principală, postările pe blog sau orice altă pagină prin editarea textelor sau elementelor în partea din spate a programului. Ce înseamnă acest lucru? Aceasta înseamnă că nu va trebui să plătești pe cineva pentru a întreține sau de a face modificări pentru tine, economisind astfel pe termen lung o grămadă de bani. Unul din avantajele de a avea un site  WordPress este faptul că  este ușor de întreținut, vă puteți loga prin intermediul site-ul dvs. şi să faceți modificări la oricare dintre pagini și în orice moment.

 

WordPress poate arata la fel ca un site obişnuit?

DA! Dacă contractați firma Blue Design pentru a crea un site WordPress după preferințe, noi ne ocupăm de design-ul firmei Dvs. și ne asigurăm ca site-ul Dvs. să fie 100% original.

 

Ce altceva poate face WordPress pentru site-ul meu?

Dacă aveţi o cerință specială pentru site-ul dvs., există posibilitatea ca singurul lucru de care aveți nevoie să fie un simplu plug-in. Plugin-urile sunt concepute special pentru WordPress şi funcționează doar pe platformă WordPress. Plugin-urile oferă multe avantaje, care pur și simplu nu sunt disponibile pentru site-urile obișnuite. Opțiunile pentru plugin-uri WordPress sunt infinite, începând de la  plugin-uri de galerie foto, plugin-uri de SEO, până la plugin-uri pentru sondaje.

 

Este WordPress prietenos cu motoarele de căutare?

WordPress este extrem de eficient pentru optimizarea motorului de căutare şi cu adăugarea de plugin-uri  poate deveni și mai puternic. WordPress utilizează de asemenea meta tag-urile, un component important al optimizării motorului și este extrem de ușor de utilizat. WordPress are o structură URL simplă, facilitând motoarelor de căutare de a găsi şi de a „capta” conţinut.